Skip to content

De B2B beloningsapp voor zelstandige ondernemers

*Shopt is gelanceerd in juni 2018 in de UK. Inmiddels zijn ruim 30.000 ondernemers actief op de app, wekelijks sluiten zij duizenden deals met merken zoals LRS, PepsiCo, Diageo, Mars, Red Bull en Danone. Deze merken belonen ondernemers in de Out of Home en Horeca voor het opnemen van producten in het assortiment, het invullen van surveys of het plaatsen van POS materialen. Inmiddels is *Shopt actief in meerdere landen in Europa en in Australië.


Connecties creëren

*Shopt is ontstaan om een efficiëntere manier te vinden om met zelfstandige ondernemers in contact te komen. *Shopt is een digitale sales rep, die het mogelijk maakt om als merk continu top-of-mind te zijn bij ondernemers, door ze mooie deals aan te bieden. Daarnaast werkt *Shopt ook als digital merchandising tool, waardoor producten online op een unieke manier worden vertoont. Met behulp van *Shopt kunnen audits van consument in kaart gebracht worden. 

Zelfstandige ondernemers zijn vaak kleine en ver verspreide locaties, die kostbaar zijn om door een sales team te bezoeken, met *Shopt overwinnen we barrières als tijd, reiskosten, geografische spreiding en verspilde bezoeken.

De ondernemer wordt beloond

Ondernemers geven aan dat ze zeker geïnteresseerd zijn in deals met merken, maar wel op het moment dat het ze zelf uitkomt. Met *Shopt op hun telefoon kunnen ze zelf bepalen wanneer ze de interactie met merken willen aangaan, welke deals ze sluiten en welke nieuwe producten informatie ze interessant vinden.

Flexibele oplossing in combinatie met een sales team

Klanten werken met *Shopt om de distributie uit te breiden, nieuwe producten in de markt te pushen, informatie te delen en waardevolle informatie te vergaren.

*Shopt werkt op zichzelf bij locaties waar een sales team niet komt, maar kan ook zeer goed in combinatie met een sales team gebruikt worden, om zo van beiden de impact te vergroten. Meer weten over de mogelijkheden van *Shopt? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende introductie meeting.

HubSpot Video
*Shopt mobile-pocket
*Shopt deals
counter-bg
Ga het gesprek aan

Hoe kunnen we jou inspireren? We denken graag met je mee

The CPM Group of Companies

We stellen je graag voor aan de bedrijven in onze CPM Group of Companies