Skip to content
Sales

Een liquid salesforce

Ontdek de ultieme flexibiliteit van een liquid salesforce. De salesforce van CPM kan op ieder moment worden aan- en uitgezet, op- en afgeschaald of van richting worden veranderd als reactie op de dynamiek binnen de markt. We maximaliseren ROI door met het juiste aanbod op de juiste tijd en plek te zijn.

Binnen de CPM Sales Academy helpen we onze teams met het ontwikkelen van hun verkoop skills en om zo hun volle potentieel te benutten.

In de kern bieden wij drie sales oplossingen aan. Elk van deze oplossingen kunnen onafhankelijk of parallel naast elkaar ingezet worden om de optimale salesforce te leveren.

Face to face sales

CPM biedt face to face sales teams met gerichte expertise per kanaal. Onze mensen worden zorgvuldig geselecteerd en opgeleid, zodat ze optimaal presteren binnen hun vakgebied. 

Telesales

Onze multilingual telesales locaties leveren maximale resultaten. Telesales diensten omvatten inside sales, TAM en lead generatie.

Digital sales

*Shopt, de innovatieve beloningsapp van CPM, verbindt merken met zelfstandige ondernemers. Via *Shopt kunnen merken op een kosten-efficiënte manier de distributie uitbreiden en sales verhogen.

De CPM Group

We stellen je graag voor aan de bedrijven in onze CPM Group
Ga het gesprek aan

Hoe kunnen we jou inspireren? We denken graag met je mee