Skip to content
Retail Support

Efficiënte winkelombouw van hoge kwaliteit

Van het implementeren van een nieuw concept tot het moderniseren van de winkeluitstraling. Onze gespecialiseerde teams zorgen voor een efficiënte winkelombouw van hoge kwaliteit. Ieder team wordt aangestuurd door een ervaren voorman, waardoor zij efficiënt de ultieme instore presentatie creëren.

Store remodelling

Hoe implementeer je een nieuw concept in je winkel? Onze gespecialiseerde teams weten precies hoe zijn de winkel van A tot Z een nieuwe uitstraling geven. 

Instore presentation

Dankzij jouw opvallende etalage, vernieuwde schappen en geordende paden maken wij jouw winkel nog aantrekkelijker voor jouw doelgroep.

Dedicated team

Door onze dedicated teams en professionele voormannen, is de herinrichting van jouw winkel nog voor de deadline klaar.

De CPM Group

We stellen je graag voor aan de bedrijven in onze CPM Group
CPM_CULTURAL_SUPPORT_Inclusive_BW_RGB_WEB_LARGE
Leuk als je contact opneemt

We denken graag met je mee!

ACTiON-Logo_Yellow

Introducing ACTiON – van CPM

In een wereld waar de consument een perfecte integratie met de digitale wereld verwacht, sluit jij hier straks perfect op aan. Of het nu gaat om persoonlijk advies, productpresentatie, training of klantenservice – ACTiON is dé video-oplossing. Dankzij getrainde media experts, een AV-kit en branded live studio’s is ACTiON het nieuwe go-to v-commerce platform. De consument kiest de tijd en plaats, jij regelt de ultieme online merkervaring.