Skip to content
Merchandising

Service met een grote impact voor de beste ROI

Met 80 jaar ervaring binnen het vak van merchandising blijven wij ons steeds weer verder ontwikkelen. We gebruiken onze kennis voor innovatieve oplossingen, die het optimale resultaat opleveren. Van traditionele fysieke merchandising tot steeds verder evoluerende digitale merchandising, transformeren wij de manier waarop producten aan klanten worden gepresenteerd. Lees hier hoe wij dit al meer dan 25 jaar voor Mars doen.

Ontdek onze drie essentiële merchandising oplossingen. Kies de oplossing die het beste  aansluit bij jouw vraag of laat ons een service op maat maken, door ze met elkaar te combineren.

Retail merchandising

Onze dedicated, syndicated of tactische merchandisingteams bieden de complete 'product-to-shelf' service.

Digital merchandising

Ontdek *Shopt, onze belongsapp, die merken en zelfstandige ondernemers met elkaar verbindt: een revolutie in online merchandising.

Visual merchandising

Oplossingen die het winkelend publiek aantrekken, het product in de spot-light zetten en top-of-mind houden.

De CPM Group

We stellen je graag voor aan de bedrijven in onze CPM Group
CPM_CULTURAL_SUPPORT_Inclusive_BW_RGB_WEB_LARGE
Leuk als je contact opneemt

We denken graag met je mee!

ACTiON-Logo_Yellow

Introducing ACTiON – van CPM

In een wereld waar de consument een perfecte integratie met de digitale wereld verwacht, sluit jij hier straks perfect op aan. Of het nu gaat om persoonlijk advies, productpresentatie, training of klantenservice – ACTiON is dé video-oplossing. Dankzij getrainde media experts, een AV-kit en branded live studio’s is ACTiON het nieuwe go-to v-commerce platform. De consument kiest de tijd en plaats, jij regelt de ultieme online merkervaring.