Skip to content
Data, analyses en inzichten

Het leveren van waarde en innovatie

Data, technologie en inzichten spelen een grote rol in iedere verkoopstrategie. Axis, onderdeel van CPM, biedt om maat gemaakte oplossingen om met data en anlyses de verkoopstrategie te ondersteunen. Bij Axis bestaat het team uit analisten, ontwikkelaars, strategen en commerciële experts om jouw sales in ieder kanaal te verhogen.

We bieden drie kernoplossingen waarmee wij steeds een persoonlijke benadering bieden om zakelijke uitdagingen op te lossen.

Dataverzameling

Door het combineren van de data van onze klanten, partners en interne CPM informatie leveren wij de optimale oplossing.

Datamanagement

We bieden volledig datamanagement aan: van gepersonaliseerde technologische oplossingen tot applicatieontwikkeling en data-opschoning.

Inzichten creëren

Onze analyses en inzichten kunnen binnen elke fase in de customer journey worden ingezet. Zo kunnen we problemen oplossen en helpen met het bereiken van jouw doelstellingen.  

The CPM Group of Companies

We stellen je graag voor aan de bedrijven in onze CPM Group of Companies
CPM_CULTURAL_SUPPORT_Inclusive_BW_RGB_WEB_LARGE
Leuk als je contact opneemt

We denken graag met je mee!

ACTiON-Logo_Yellow

Introducing ACTiON – van CPM

In een wereld waar de consument een perfecte integratie met de digitale wereld verwacht, sluit jij hier straks perfect op aan. Of het nu gaat om persoonlijk advies, productpresentatie, training of klantenservice – ACTiON is dé video-oplossing. Dankzij getrainde media experts, een AV-kit en branded live studio’s is ACTiON het nieuwe go-to v-commerce platform. De consument kiest de tijd en plaats, jij regelt de ultieme online merkervaring.