Onze Successen
CPM is in 1936 gestart in de UK, in 1997 volgden diverse Europese locaties, waaronder de Benelux. Inmiddels is CPM wereldwijd in 35 landen actief. Wij verhogen succesvol de sales van onze klanten, door consumenten aan merken te verbinden.

Dit kunnen we realiseren door de geweldige inzet van onze mensen en de fantastische samenwerking tussen alle teams. We stimuleren persoonlijke ontwikkeling en helpen onze mensen zich te ontpoppen tot echte professionals. Via een intensief recruitment traject weten wij de juiste mensen aan te trekken. Door het aanbieden van de juiste trainingen en uitdagingen weten we ze voor langere tijd aan ons te binden. Ten slotte laten we ze met gepaste trots weer gaan als ze een volgende uitdaging hebben gevonden, bijvoorbeeld intern bij één van onze klanten.

 

Voor CPM is het belangrijk dat werknemers het naar hun zin hebben en het beste in zichzelf naar boven halen. We moedigen mensen aan om een gezonde werk-privé balans te creëren, zoals vastgelegd in de CPM Values.

 

Meer dan 80% van onze klanten werken al meer dan tien jaar met ons samen. Ons talent en onze passie voor het vak stimuleren ons, om continu uitstekende resultaten te leveren. Bij CPM kunnen wij onze indrukwekkende portefeuille behouden en tegelijkertijd nieuwe wereldwijde en lokale samenwerkingen aantrekken.

Awards

A

B

Accreditations

Awards

 


WATCH OUR SHOWREEL
CPM JOBS
Top