Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
CPM gaat over mensen; de mensen die hier werken, onze leveranciers, onze klanten, retailers, consumenten en iedereen die gelinkt is aan onze business en onze activiteiten.

Wij geloven dat we een positief verschil kunnen maken in het leven van mensen en in de samenleving waarin we actief zijn.
 

CPM en Omnicom zetten zich in voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen op de lange termijn. Wij nemen onze waarden en bedrijfscultuur serieus en proberen om kleine en grote schaal bij te dragen aan een betere wereld.
Wij zijn als CPM trotse supporters van de Internationale Vrouwendag en de PRIDE en we moedigen al onze medewerkers aan om jaarlijks deel te nemen.
Omnicom heeft het Global Pact van de Verenigde Naties in 2016 ondertekend en CPM heeft zich gericht op vier duurzame ontwikkelingsdoelen: omgeving, mensen, milieu en bestuur.

Onze Waarden

Wij moedigen onze mensen aan om de juiste balans tussen werk en privéleven te vinden. Alles draait om persoonlijke ontwikkeling, een goede werksfeer en iets teruggeven aan de maatschappij. Dat is de "Spirit of CPM"!
Samenleving
CPM vindt de samenleving waarin wij leven en werken erg belangrijk. Zo ondersteunen wij maatschappelijke doelen als sport- en gezondheidsactiviteiten en dagactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme of niet-aangeboren hersenletsel.
People
Our workplace culture promotes inclusion, diversity and employee engagement. CPM has always set the highest ethical standards and encourages others to do the same.
Omgeving
Om zo efficiënt mogelijk te kunnen weken worden onze processen gecontroleerd en geëvalueerd. Duurzaamheid is onderdeel van onze bedrijfsvoering en zeer belangrijk om onze diensten continu te innoveren en te verbeteren.
Governance
Whether we are representing our clients, or ourselves CPM maintains the highest ethical standards and complies with all legal and regulatory codes at industry, national and international level.

Recent activity

Sorry, nothing to show here


WATCH OUR SHOWREEL
CPM JOBS
Top