Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
CPM gaat over mensen; de mensen die hier werken, onze leveranciers, onze klanten, retailers, consumenten en iedereen die gelinkt is aan onze business en onze activiteiten.
Wij geloven dat we een positief verschil kunnen maken in het leven van mensen en in de samenleving waarin we actief zijn.
CPM en Omnicom zetten zich in voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen op de lange termijn. Wij nemen onze waarden en bedrijfscultuur serieus en proberen om kleine en grote schaal bij te dragen aan een betere wereld.
Wij zijn als CPM trotse supporters van de Internationale Vrouwendag en de PRIDE en we moedigen al onze medewerkers aan om jaarlijks deel te nemen.
Omnicom heeft het Global Pact van de Verenigde Naties in 2016 ondertekend en CPM heeft zich gericht op vier duurzame ontwikkelingsdoelen: omgeving, mensen, milieu en bestuur.

Onze Waarden

Wij moedigen onze mensen aan om de juiste balans tussen werk en privéleven te vinden. Alles draait om persoonlijke ontwikkeling, een goede werksfeer en iets teruggeven aan de maatschappij. Dat is de "Spirit of CPM"!
Maatschappij
CPM vindt de samenleving waarin wij leven en werken erg belangrijk. Zo ondersteunen wij maatschappelijke doelen als sport- en gezondheidsactiviteiten en dagactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme of niet-aangeboren hersenletsel.
Mensen
Onze bedrijfscultuur bevordert harmonie, diversiteit en betrokkenheid van alle medewerkers. CPM hanteert altijd de hoogste ethische normen en moedigt anderen aan hetzelfde te doen.
Milieu
Om zo efficiënt mogelijk te kunnen weken worden onze processen gecontroleerd en geëvalueerd. Duurzaamheid is onderdeel van onze bedrijfsvoering en wij blijven continu innoveren en verbeteren om onze impact op het milieu te verminderen.
Beleid
Of we nu onze klanten vertegenwoordigen of onszelf, CPM hanteert de hoogste ethische normen en voldoet aan alle nationale en internationale wet- en regelgeving.

Recent activity

Sorry, nothing to show here


WATCH OUR SHOWREEL
CPM JOBS
Top