Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
CPM draait om mensen, niet alleen onze eigen werknemers, leveranciers, klanten en consumenten, maar iedereen die zich aansluit bij het bedrijf en onze activiteiten.

Wij geloven dat we een positief verschil kunnen maken in het leven van mensen en in de maatschappij waarin we werken.

 

Onze werkplek symboliseert diversiteit en betrokkenheid. CPM heeft etnische normen hoog staan en moedigt anderen aan hetzelfde te doen.

Onze Waarden

Wij moedigen onze mensen aan om de juiste balans tussen werk en privéleven te vinden. Alles draait om persoonlijke ontwikkeling, een goede werksfeer en iets teruggeven aan de maatschappij. Dat is de "Spirit of CPM"!
Omgeving
Om zo efficiënt mogelijk te kunnen weken worden onze processen gecontroleerd en geëvalueerd. Duurzaamheid is onderdeel van onze bedrijfsvoering en zeer belangrijk om onze diensten continu te innoveren en te verbeteren.
Samenleving
CPM vindt de samenleving waarin wij leven en werken erg belangrijk. Zo ondersteunen wij maatschappelijke doelen als sport- en gezondheidsactiviteiten en dagactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme of niet-aangeboren hersenletsel.
Marktwaarde
Of we nu onszelf of onze klanten vertegenwoordigen, CPM hanteert de hoogste etnische standaarden en voldoet aan alle wettelijke eisen en regelgeving op industrieel, nationaal en internationaal niveau.
Now, more than ever, there's a strong call-to-action to press forward and progress gender parity. There's a strong call to #PressforProgress motivating and uniting friends, colleagues and whole communities to think, act and be gender inclusive.
TAKE ACTION >

Recent activity

Sorry, nothing to show here


WATCH OUR SHOWREEL
CPM JOBS
Top