Services
Detail Online
Krijg grip op je online sales met Detail Online.

Detail Online is een tool die continu de websites van jouw resellers afspeurt naar gemiste verkoopkansen. Met Detail Online ontvang je meldingen als jouw producten niet gelist zijn, niet op voorraad zijn of als de productinformatie onjuist is. Door deze issues te fixen, kun je direct je sales verhogen.
 
Daarnaast kunnen we waardevolle informatie over concurrerende producten verzamelen en houden we je op de hoogte van de prestaties van je eigen producten. Zo kun je direct actie ondernemen als je share-of-shelf afneemt, je producten niet bovenaan staan bij zoekopdrachten of als je de buy-box op Amazone verliest.
 
Om je online-sales te verhogen is het belangrijk om voortdurend de websites van je resellers te controleren. Handmatig is dit een erg tijdrovende klus, die meestal niet of alleen steekproefsgewijs gedaan wordt.
Detail Online controleert continu de gewenste producten op verschillende websites wereldwijd.
 
Detail Online geeft informatie over prijs, foutieve informatie, voorraden, rankings, concurrerende producten en eigen prestaties. Dit wordt dagelijks vertaald naar een duidelijk real-time dashboard. Hierdoor is direct inzichtelijk waar er verkoopkansen blijven liggen én kan er direct actie ondernomen worden, om zo de onlinesales te verhogen.
 
Meer weten? Stuur een mail naar Detail@cpm.nl

 

Meer weten over detail?

 

Een greep uit onze services...

Case studies

Kennismaken?

Vind een Sales OplossingWATCH OUR SHOWREEL
CPM JOBS
Top