Services
Online Sales
Digitalisering & Online Sales

Innovatie en digitalisering zijn zeer belangrijke pijlers in onze bedrijfsvoering. Onze processen worden steeds verder gedigitaliseerd en onze diensten worden uitgebreid met innovatieve online of gecombineerde diensten. Zo verhogen wij de sales van onze opdrachtgevers, niet alleen in fysieke winkels, maar ook in de onlinewereld.

 

Aankopen verschuiven meer en meer naar de onlinewereld, hier is zichtbaarheid en verkrijgbaarheid net zo belangrijk als in de fysieke winkel. Met Detail Online, krijg je weer grip op je onlinesales. We sporen gemiste verkoopkansen op bij resellers, zoals unlistings, out-of-stocks en verkeerde productinformatie. We monitoren het succes van je producten en verzamelen waardevolle informatie over concurrenten.

 

Dit jaar lanceren wij *Shopt, een belonings-app, die de samenwerking tussen merken en zelfstandige ondernemers van out of home & horeca locaties, stimuleert. Voor ondernemers een interessante tool om cash-back deals te sluiten en voor merken een kost-efficiënte manier om de sales te verhogen bij zelfstandige ondernemers.

 

The best of both worlds!
Wij zien door de verschuiving naar online, steeds meer kansen om onze opdrachtgevers in beide werelden te ondersteunen. Consumenten doen vaak online research voordat ze een product in de fysieke winkel kopen of andersom. Wij realiseren ons dat beide werelden nauw met elkaar zijn verbonden én dat ze elkaar versterken, mits je als merk overal goed zichtbaar en verkrijgbaar bent.

Een greep uit onze services...

Case studies

Kennismaken?

Waarvoor mogen we contact met je opnemen?Alleen over dit onderwerpNieuwe producten en servicesMarketingNieuwsbriefNieuws en updatesVacatures

Vind een Sales OplossingWATCH OUR SHOWREEL
CPM JOBS
Top