Skip to content
tpn-infographic

Sales can happen anywhere. So we’re everywhere.

We brengen inzichten en verbeelding samen om de verkoop keer op keer te stimuleren.

TPN is een creatief commercie bureau met één doel: 'Make the Buy Happen'. Dit doet TPN voor de grootste retailers, technologie bedrijven en FMCG merken ter wereld.

Alles is commercie

We zijn gespecialiseerd in alles wat met commercie te maken heeft. Hierbij kijken wij naar: de Shopper, Retail, Digital Commerce en Brands om ervaringen te creëren die een connectie teweeg brengen om zo verkoop te stimuleren en engagement te creëren. 

Merken bouwen en sales

TPN is onderdeel van Omnicom, heeft negen kantoren in de VS en is al meer dan drie decennia bezig met het leveren van creativiteit en resultaten. Voor onze klanten zijn wij dé partner in het bouwen van  merken en het stimuleren van verkoop door expertise te bieden in alles wat met commercie te maken heeft.

De TPN Methode

Dankzij de TPN methode kunnen wij continu onze strategieën en  creativiteit verbeteren.

Shopper: We creëren engagement op elk cruciaal punt in de customer journey om resultaten te stimuleren en relaties met retailers te versterken.

Retailer: We ontwerpen en implementeren customer experiences die resultaten opleveren en merkloyaliteit stimuleren.

Digital Commerce: We ontwikkelen en voeren digitale strategieën uit, die de groei optimaliseren door omzetdoelstellingen te behalen, marges te beschermen en merken op te bouwen.

Brand: We zetten merk affiniteit om in engagement en aankoop.

HubSpot Video
tpn-glenfiddich
counter-bg
Ga het gesprek aan

Hoe kunnen we jou inspireren? We denken graag met je mee

The CPM Group of Companies

We stellen je graag voor aan de bedrijven in onze CPM Group of Companies
ACTiON-Logo_Yellow

Introducing ACTiON – van CPM

In een wereld waar de consument een perfecte integratie met de digitale wereld verwacht, sluit jij hier straks perfect op aan. Of het nu gaat om persoonlijk advies, productpresentatie, training of klantenservice – ACTiON is dé video-oplossing. Dankzij getrainde media experts, een AV-kit en branded live studio’s is ACTiON het nieuwe go-to v-commerce platform. De consument kiest de tijd en plaats, jij regelt de ultieme online merkervaring.