Skip to content

Verander ontmoetingen in connecties

Wanneer je persoonlijk in aanraking komt met een merk, is de kans groter dat het een blijvende indruk maakt. Sterker nog, je hebt 90% meer kans om het te onthouden. Bij Hyphen blinken wij uit in het omzetten van deze ontmoetingen naar connecties.

Het samenbrengen van publiek

Hyphen is een marketingbureau gericht op live events en ervaringen met een passie voor het creëren van face-to-face connecties. We zorgen voor een persoonlijke connectie tussen het publiek en jouw merk. Onze ambitie is dat het publiek de ervaring deelt en zo het bereik vergroot.

Full-service oplossingen

Het leveren van een full-service zit in ons DNA. We leveren een complete end-to-end service voor onze klanten, van de inzichten vanuit Axis tot de volledige implementatie.

De ervaring vergroten

Hyphen maakt met trots deel uit van CPM Group. We werken samen met verschillende partners binnen de groep om een live ervaring te bieden die verder gaat dan de ervaring zelf.

Delivering sales

Onze creativiteit wordt ondersteund door strategische inzichten, shopper marketing tactieken en briljante sales teams, waardoor investeringen niet alleen bijdragen aan merkbekendheid en affiniteit, maar ook aan de sales.

Data-driven strategies

Aan de hand van data kunnen wij ons richten op de juiste mensen, op de juiste plaats en op het juiste moment. Dankzij data kunnen wij het resultaat van onze campagnes meten en hierop anticiperen.

Wat wij bieden

Live events, experiential & retail experience
Als het op events aankomt, zijn wij klaar voor de job. Van conferenties en PR-lanceringen tot festivals, roadshows en pop-up shops.

Active selling & sampling
People buy from people. Daarom zijn onze ervaren merkambassadeurs opgeleid om producten rechtstreeks aan de consument te verkopen of te laten proeven.

Digital & hybrid experiences
Deze impactvolle events vinden niet alleen persoonlijk plaats. We creëren ook betekenisvolle ervaringen via een digitale, virtuele of hybride aanpak.

Meer weten over wat wij voor jouw evenementen of experiences kunnen betekenen? Neem contact met ons op, zodat we samen connecties kunnen maken!

HubSpot Video
EXPERIENTIAL NESTLE PURINA_WEB
VODAFONE ACTIVE SELLING 1_WEB
CPM_CULTURAL_SUPPORT_Inclusive_BW_RGB_WEB_LARGE
Ga het gesprek aan

Hoe kunnen we jou inspireren? We denken graag met je mee

The CPM Group of Companies

We stellen je graag voor aan de bedrijven in onze CPM Group of Companies