Skip to content

Ons doel: betere, meetbare bedrijfsresultaten

We helpen sales- en marketingleiders van over de gehele wereld hun strategieën te optimaliseren en inefficiënties te voorkomen. 

Sales kansen benutten

Axis is onderdeel van CPM Group en richt zich op data, analyse en technologie. Onze klanten zijn voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om verborgen kansen te benutten. Merken, retailers en bureaus willen de beste strategieën aan de hand van de nieuwste technologie. Ze verwachten een realtime meting van prestaties en een gegarandeerde ROI. Ons antwoord hierop? Geeft de klant wat hij wilt!

ROI genereren

ROI vormt de kern van de waarde van Axis. We gebruiken data van eerste, tweede en derde partijen in combinatie met onze eigen oplossingen. Zo gebruiken wij 'The Connected Toolkit' om subjectiviteit uit het besluitvormingsproces te halen. We gebruiken data om meetbare oplossingen te creëren die flexibel genoeg zijn om zich aan te passen naar iedere volgende situatie.

Het leveren van strategie

Wij helpen onze klanten hun positionering te hanteren op het gebied van sales revenue, marketinginvesteringen en planning om KPI's te behalen. Het resultaat is een data-driven strategie waarbij de impact consequent wordt gemeten en wordt geoptimaliseerd.

Het oplossen van problemen

Inefficiënties in jouw team of bedrijf? Op zoek naar uitverkochte zalen? De verkoopimpact van strategische beslissingen op hoog niveau meten?

Onze analytische services zijn gericht op het oplossen van praktische problemen. Ons team van data-experts, ontwikkelaars, analisten en commerciële leiders combineren unieke technische en commerciële ervaring om met haalbare oplossingen te komen. We kennen de druk van operational excellence in de competitieve retailwereld en weten hierop in te spelen.

Handling the data

We willen het complexe vereenvoudigen. We analyseren, optimaliseren en automatiseren om onze klanten de beste bedrijfsresultaten te kunnen leveren.

THE PERFECT INTERVENTION

Onze ambitie: The Perfect Intervention. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat elke sales- en marketingactie (zowel in de winkel als online) op het juiste moment, op de juiste plaats en met de juiste middelen is uitgevoerd.

Benieuwd hoe jij Axis kunt inzetten voor jouw bedrijf? Neem hieronder contact met ons op en let's talk data of bekijk hier vast de bedrijven die jou voor zijn gegaan.

The Perfect Intervention Axis Solution Set
Ga het gesprek aan

Hoe kunnen we jou inspireren? We denken graag met je mee

The CPM Group of Companies

We stellen je graag voor aan de bedrijven in onze CPM Group of Companies