Services
Customer Service Outsourcing
Service van het hoogste niveau is tegenwoordig fundamenteel voor de juiste Customer Service Strategie!

 

Voor vele bedrijven is het een uitdaging om klantvragen efficiënt te managen, het juiste advies te verstrekken en klachten netjes af te handelen. De klant verwacht tegenwoordig, dat dit via verschillende kanalen mogelijk is en dat er direct een antwoord komt. Dit is precies waar CPM het verschil kan maken, de volledige Customer Service kan bij ons worden uitbesteed. Wij hebben een expertise ontwikkeld in het overname proces van een interne of externe klantenservice, ook als het om meerdere landen tegelijk gaat.

 

Onze goed opgeleide klantenservice medewerkers leveren een omnichannel klantenservice voor zakelijke of particulieren klanten via telefoon, e-mail, sociale media en live chatkanalen; in 92 verschillende landen! Om welke Customer Service activiteiten het ook gaat, onze focus ligt op het leveren van een geweldige klantervaring, om zo de klanttevredenheid te verhogen en merkloyaliteit te creëren.

Een greep uit onze services...

Case studies

Kennismaken?

Waarvoor mogen we contact met je opnemen?Alleen over dit onderwerpNieuwe producten en servicesMarketingNieuwsbriefNieuws en updatesVacatures

Vind een Sales OplossingWATCH OUR SHOWREEL
CPM JOBS
Top