Services
Consumer Activation
Jaarlijks zetten we wereldwijd meer dan 1.5 miljoen sales demonstraties & sample activiteiten in. Met deze consumenten activaties veranderen we shoppers in kopers.

CPM is opgericht vanuit de gedachte dat iets alleen gekocht kan worden als je weet dat het te koop is. Maar je weet pas dat iets te koop is, als het zichtbaar is óf actief wordt aangeboden.

 

Via retail activaties en employee engagement zetten wij succesvolle sales promoties neer. Bijvoorbeeld door een enthousiaste ambassadeur die op een authentieke manier de doelgroep weet te overtuigen kennis te maken met een bepaald product.

 

Bij een complexe sales activatie, kunnen we een experiential marketing campagne neerzetten. Bij zo'n campagne laten we consumenten op een verrassende wijze een product of merk ervaren. Zo wordt er een emotionele connectie gemaakt, waardoor een consument een langdurige verbintenis met een product of merk aangaat.

 

Wij hebben als CPM ruime ervaring met klein- en grootschalige promotie activiteiten en events. Door dagelijks te blijven innoveren weten wij op een verrassende manier consumenten aan te trekken en aan een merk te verbinden.

Een greep uit onze services...

Case studies

Kennismaken?

Waarvoor mogen we contact met je opnemen?Alleen over dit onderwerpNieuwe producten en servicesMarketingNieuwsbriefNieuws en updatesVacatures

Vind een Sales OplossingWATCH OUR SHOWREEL
CPM JOBS
Top