Skip to content
Retail innovatie

Introducing ACTiON
brought to you by CPM

Het retaillandschap verandert

Het online sales kanaal groeit snel. Hoe zorg jij ervoor dat je ook online jouw klant helpt de juiste verkoopkeuze te maken? Vandaag de dag maken klanten een productkeuze via een combinatie van online en fysiek. Dit is waar jij als retailer naar voren komt door zowel offline als online de beste winkelervaring te creëren.

ACTiON-Logo_Black_Pink

De introductie van ACTiON

HubSpot Video

De toekomst van retail

Om mee te gaan in de ontwikkelingen binnen het retailkanaal, lanceert CPM een nieuwe online customer experience oplossing: ACTiON.

Het doel? Het creëren van een in-store ervaring voor jouw online klanten. Hoe, waar en wanneer zij dat willen.

Het resultaat? Een live omnichannel video-oplossing waar iedere klant online face-to-face advies krijgt van een expert e-promotor.

ACTiON voor jou

Met ACTiON haal je de voordelen van een fysieke winkelervaring naar jouw online klanten. Dankzij online productdemonstraties laat jij de waarde van jouw producten zien.

ACTiON is specifiek ontworpen voor bedrijven en merken:

  • met een e-commerce site
  • met producten waar technische uitleg bij nodig is
  • wiens klanten verkoopassistentie nodig hebben
  • wie die extra stap willen zetten met contactmomenten van hoge kwaliteit
  • waar persoonlijk contact niet haalbaar is in de winkel
  • waar een inspirerende ervaring de sleutel tot brand commitment is

Herken jij jezelf en jouw bedrijf hierin? Lees snel verder.

ACTiON staat klaar voor gebruik

Benieuwd wat ACTiON voor jou kan betekenen? Om customer experience naar een volgend niveau te brengen, hebben wij studio's ontworpen om zowel live als opgenomen video's te creëren. Deze ruimte kan gebruikt worden om live productpresentaties te geven, een echte merkervaring neer te zetten of één-op-één gesprekken te houden met de klant. 

Of jouw bedrijf zich nu in de B2B of B2C markt bevindt, CPM's Retail Studio heeft de expertise in huis. Ons team vol talenten staat klaar om jouw merk in de spotlight te zetten. 

Virtuele Video

De online customer experience

In een wereld waar de consument een perfecte integratie met de digitale wereld verwacht, sluit jij hier straks perfect op aan. Of het nu gaat om persoonlijk advies, productpresentatie, training of klantenservice – ACTiON is dé video-oplossing. Dankzij getrainde media experts, een AV-kit en branded live studio’s is ACTiON het nieuwe go-to v-commerce platform. De consument kiest de tijd en plaats, jij regelt de ultieme online merkervaring.

We bieden drie oplossingen, afhankelijk van de behoefte van jouw klant. Kies welke oplossing voor jou het best werkt of combineer voor een volledige virtuele video-ervaring.

Contact Center

ACTiON verbindt de consument direct met één van onze online experts. Om zo realtime én face-to-face het gesprek aan te gaan.

Branded Booths

Dankzij een AV-kit van hoge kwaliteit en getrainde media-experts weet jij de meest impactvolle videocampagnes te creëren.

Live Studio

Een studio speciaal ingericht voor jouw merk waar experts met de juiste AV-tools een premium virtuele ervaring leveren.

Contact Center

Dankzij live presentaties weet jij de consument straks een daadwerkelijke in-store ervaring te bieden. Of de consument nu thuis, in de bus of op kantoor is. Zo kun je, zelfs wanneer het niet mogelijk is een vertegenwoordiger in de winkel aanwezig te hebben, zorgen voor een positieve én persoonlijke merkervaring.

ACTiON is mede mogelijk gemaakt door Genesys. Dit maakt de video-interactie net zo makkelijk als het plegen van een telefoontje. Het face-to-face videokanaal biedt een persoonlijke, menselijke ervaring met één klik op de knop. En het gaat niet alleen om sales. ACTiON biedt jou de oplossing om jouw klanten realtime advies, producttrainingen en klantenservice te geven. Een allround online customer experience.

Branded Booths

Onze gebrande booths leveren de ultieme virtuele ervaring. Dankzij de juiste AV-tools worden deze ruimtes snel en gemakkelijk gebrand, geheel in lijn met jouw nieuwste campagne. Onze getrainde presentatoren creëren promoties, trainingen en klantenservice van hoge kwaliteit. Videomateriaal wat jij straks zowel live als opgenomen kunt delen, bijvoorbeeld via social media. Ideaal voor ieder publiek. Of het nu B2C, B2B, 1-2-1 of 1-2-velen is. Deze virtuele oplossing verbindt de online en offline wereld van jouw klanten.

Live Studio

De CPM sales teams zijn experts op het gebied van promoties, training en verkoop. Onze virtuele video-oplossing brengt deze expertise samen om online voor de perfecte customer experience te zorgen. In de Live Studio krijg je de mogelijkheid jouw merk te promoten en demonstreren aan een live publiek. Of kies ervoor om het op te nemen en later te gebruiken.

Ons doel? Het creëren van een persoonlijkere en efficiëntere customer experience. 

Get in touch

Ben jij klaar om de toekomst van retail te verkennen?

Laten we kijken hoe jij ACTiON voor jouw bedrijf kunt inzetten.

Vul het formulier in op deze pagina, dan spreken we je snel!

CPM_CULTURAL_SUPPORT_Inclusive_BW_RGB_WEB_LARGE
Leuk als je contact opneemt

We denken graag met je mee!

ACTiON-Logo_Yellow

Introducing ACTiON – van CPM

In een wereld waar de consument een perfecte integratie met de digitale wereld verwacht, sluit jij hier straks perfect op aan. Of het nu gaat om persoonlijk advies, productpresentatie, training of klantenservice – ACTiON is dé video-oplossing. Dankzij getrainde media experts, een AV-kit en branded live studio’s is ACTiON het nieuwe go-to v-commerce platform. De consument kiest de tijd en plaats, jij regelt de ultieme online merkervaring.