Our Successes
CPM heeft als Internationale outsourced sales bureau vele awards in ontvangst mogen nemen. Door succesvol vanuit de UK in 1936 consumenten te verbinden met producten en merken hebben we de verkopen voor onze klanten weten te laten groeien sindsdien.

Dit hebben we kunnen realiseren door de geweldige inzet van onze mensen en de fantastische samenwerking onderling in de teams. Vanaf het rekruteren, het trainen en door de mensen te helpen zichzelf te blijven ontwikkelen, halen we het maximale potentieel uit onze mensen.

 

Voor CPM is het belangrijk dat werknemers het naar hun zin hebben en het beste in zichzelf naar boven halen. We moedigen mensen aan om een gezonde werk-privé balans te hebben, zoals vastgelegd in de CPM Values.

 

Meer dan 80% van onze klanten werken al meer dan tien jaar met ons samen. Dat is een uitzonderlijk niveau van klantenbehoud en het is een getuigenis van onze passie en ons talent om voortdurend uitstekende resultaten te leveren. Bij CPM kunnen wij onze indrukwekkende portefeuille behouden en nieuwe samenwerkingen over de hele wereld aantrekken.

Awards

A

B

Accreditations

Awards

 


WATCH OUR SHOWREEL
CPM JOBS
Top